Reisdocumenten Nepal

Reizigers die Nepal willen bezoeken, moeten beschikken over een geldig internationaal paspoort, dat nog minimaal zes maanden geldig is na terugkomst, en een visum.

Het visum voor Nepal kost € 40,- en is af te halen bij het consulaat in Amsterdam. Mocht je in dit kalenderjaar al 15 dagen of meer in Nepal zijn geweest dan kun je gratis het land binnen voor maximaal 60 dagen.

Je kunt het regelen van je visum voor Nepal ook uitbesteden aan Koning Aap. In dat geval brengen we naast de consulaire kosten € 25,-bemiddelingskosten per visum in rekening.

De deelnemers aan onze reizen ontvangen na inschrijving de benodigde visumformulieren en nadere informatie over de te volgen procedure. Mocht je in een later stadium toch besluiten het visum wel of juist niet via Koning Aap te laten regelen, dan brengen we € 12,50 wijzigingskosten in rekening.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.