Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar eSwatini

Reizen naar eSwatini

Reizen naar eSwatini

Ga je op vakantie naar het Koninkrijk van eSwatini, het voormalige Swaziland, dan ga je naar het kleinste land van Afrika. Tijdens eSwatini reizen zul je opmerken dat het land dan wel het kleinste is, maar zeker niet onder doet voor de rest van het continent. eSwatini heeft alles wat de andere landen ook bieden, maar dan in het klein.

Degenen die gaan rondreizen door eSwatini, maken kennis met een grote verscheidenheid aan landschappen. Bergen, savannes en regenwouden; het is allemaal te bewonderen in dit kleine Afrikaanse koninkrijk. Het Mlilwane Nationaal Park leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen, aangezien het gelegen is in een schitterende, bergachtige omgeving. Je komt er allerlei wilde dieren tegen zoals nijlpaarden, krokodillen, zebra’s en wrattenzwijnen. Gegarandeerd een van de hoogtepunten tijdens je rondreis door eSwatini.

Als je naar eSwatini op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk ook wat meer te weten komen over de lokale bevolking. Tijdens de groepsreizen naar eSwatini heb je de kans om een bezoek te brengen aan het huis van het dorpshoofd Umphakatsi in het Mlilwane Reservaat. Ervaar van heel dichtbij hoe de Swazi’s leven en wat hun tradities zijn. Traditioneel is de bevolking zeker, dus kijk er niet van op als je tijdens je eSwatini groepsreis een krijger met een speer rond ziet lopen, ook al bevind je je in een stad.

Laat je betoveren door de pracht en echtheid van het Koninkrijk van eSwatini. eSwatini reizen zal je niet snel vergeten. Kies voor een van de meest bijzondere bestemmingen ter wereld en verrijk jezelf door een rondreis eSwatini!