Boek je reis met korting en bekijk de aanbiedingen

Boek je reis met korting en bekijk de aanbiedingen

Vaste kortingen 

Een vakantie boeken is ansich al een leuke bezigheid; Koning Aap maakt het nóg een stukje leuker:
Ben jij je al aan het oriënteren op jouw volgende verre reis naar één van onze prachtige bestemmingen? TIP: kijk dan eerst even of jij misschien in aanmerking komt voor één (of meerdere) van onderstaande kortingen. Een leuk cadeautje van ons voor jou... Het hele jaar door heeft Koning Aap een aantal leuke kortingen.

 

Vaste klanten korting - € 35,- korting p.p.

Bij Koning Aap blijf je als trouwe reiziger niet onopgemerkt! Ben je de afgelopen 3 jaar al vaker met Koning Aap op reis geweest en boek je wéér bij ons een groeps- of familiereis? Dan mag jij jezelf een vaste klant ofwel een trouwe reiziger noemen. Trouwe klanten belonen we het hele jaar door met een korting van € 35,- per persoon.

 

Evenementenkorting - € 35,- korting p.p.

Tijdens onze evenementen proberen wij onze bezoekers een duidelijk beeld te geven over ons reisaanbod. Boek jij tijdens onze evenementen een Koning Aap reis? Dan ontvang je een korting van € 35,- per persoon. Dus kom gezellig langs op de Clubdag of één van onze infodagen.

• Deze korting is enkel geldig op evenementen als er ook daadwerkelijk op die locaties wordt geboekt;
• Deze korting is opstapelbaar met de vaste klanten korting;
• De korting is niet geldig in combinatie met de familiekorting.


Korting voor groepen

Indien je met minimaal 6 personen op één van onze groepsreizen boekt, dan ontvang je een extra korting van
€ 25,- per persoon.


Korting voor kinderen

Op veel Familiereizen kunnen we aantrekkelijke kinderkortingen aanbieden. Veel luchtvaartmaatschappijen geven immers korting en het delen van kamers met je kinderen levert vaak ook een besparing op. Deze besparing geven we je vanzelfsprekend terug in de vorm van een kinderkorting. Meer informatie hierover vind je onder het tabblad "Reisdata en prijzen" bij iedere reis. (Deze korting is alleen geldig op reizen inclusief vlucht).

 

Aanbiedingen

Naast deze kortingen zijn er door het jaar heen af en toe ook leuke aanbiedingen. Op het moment is dat... dus lees hier de voorwaarden. Hieronder alle reizen met een korting.