Reizen naar TURKIJE

Turkije reizen

Omdat steeds meer Nederlandse en Belgische toeristen de laatste jaren naar Turkije reizen vanwege de grote resorts in het land, zou je bijna vergeten dat dit Europees-Aziatische land veel méér te bieden heeft dan een aangenaam klimaat, all inclusive hotels, mooie stranden en de stad Istanbul. Oost-Turkije bijvoorbeeld wordt, geheel ten onrechte, nog relatief weinig bezocht. Je komt er in aanraking met de resten van oude beschavingen en tradities van nieuwe culturen. Je reist door verschillende landschappen, maakt kennis met de gevarieerde Turkse keuken en kunt zowel de kust als het binnenland verkennen. Een rondreis door Turkije levert je zo veel meer op dan een verblijf aan de Turkse Rivièra!

Istanbul is de bekendste stad van Turkije en een reden voor veel toeristen om in Turkije op vakantie te gaan, maar de hoofdstad Ankara heeft eveneens genoeg moois te bieden. Zo heeft de oude stadskern een traditioneel, oosters karakter, kom je er natuurlijk meerdere moskeeën tegen en is ook het mausoleum van Atatürk een bezienswaardigheid. Behalve andere historische gebouwen en verschillende musea is er ook aan moderne architectuur geen gebrek en kun je er bovendien tot rust komen in een groot aantal parken.

Als je besluit om door Turkije rond te reizen, mag je de stad Trabzon aan de noordoostkust eigenlijk ook niet missen. Wat de stad aantrekkelijk maakt, is de variatie in meerdere opzichten. Moderne wijken tegenover traditionele bazaars, het woeste hooggebergte in de omgeving tegenover het strand aan de Zwarte Zee... Wie in Turkije vakantie viert en in de buurt van Trabzonspor is, moet zeker ook een bezoek brengen aan het enkele tientallen kilometers verderop gelegen Sumela-klooster, dat spectaculair is gelegen tegen een rotswand.

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} Dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.