Online Chat

Redenen om voor Koning Aap te kiezen

Ben je op zoek naar een bijzondere reiservaring, dan ben je bij Koning Aap aan het juiste adres. Reizen staat voor onvergetelijke herinneringen creëren; en dat is nu precies waar wij al ruim 30 jaar goed in zijn. Je reist in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding en er is veel ruimte voor individuele vrijheid. De liefde voor het reizen naar unieke bestemmingen, de persoonlijke aandacht voor onze reizigers en het op een verantwoorde manier omgaan met de wereld staan bij ons centraal. Met Koning Aap ga je écht op reis!

Waarom Koning Aap?

Wij koppelen de voordelen van een georganiseerde groepsreis –zoals goede prijzen, gemak, veiligheid, efficiëntie en mogelijkheid tot een gezellig samenzijn– aan een maximale individuele vrijheid.

Reis je met Koning Aap, dan kies je voor:

  • Duidelijk meerwaarde van het reizen in een groep
  • Kleine groepen (6 tot maximaal 20 personen)
  • Deskundig en ervaren team van reisspecialisten en reisbegeleiders
  • Zorgvuldig uitgebalanceerde routes
  • Uiterst betrouwbare luchtvaartmaatschappijen
  • Speciaal geselecteerde, sfeervolle accommodaties
  • Reizen op een duurzame manier

Kennis, ervaring en passie voor reizen

Onze reizen worden samengesteld door gepassioneerde medewerkers die veel reiservaring hebben en de routes door en door kennen. Wij beschikken daarnaast over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare lokale agenten. Zij weten de mooiste plekken te vinden en zorgen voor goede hotels en vervoer. Met al onze reizen gaat een reisbegeleider mee met ruime reiservaring, ervaring in het omgaan met groepen en (bij voorkeur) actieve kennis van lokale gebruiken en de taal. 

Hoge waardering van onze reizigers

Veel van onze reizigers gaan jaarlijks weer opnieuw met ons op reis. Deze grote tevredenheid blijkt ook uit de toegestuurde evaluatieformulieren na de reis. Hieruit blijkt dat 91% van onze reizigers nog een keer met Koning Aap op reis wil gaan.

Onze reizen werden afgelopen jaar, over het geheel genomen, beloond met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,2. Hier zijn wij erg trots op!

Gelijkgestemd gezelschap

Een groepsreis bij Koning Aap betekent reizen met gelijkgestemden. Nieuwsgierige, avontuurlijke reizigers die flexibel ingesteld zijn en graag kennis maken met andere culturen en gebruiken. Makkelijk te benaderen mensen die altijd bezig zijn zich te verwonderen over al het moois wat de wereld te bieden heeft. Echte fijnproevers dus! Bij alle reizen waarvan het vertrek gegarandeerd is, kun je zien hoe de groep is opgebouwd. Zo krijg je vooraf een beter beeld van je (potentiële) reisgezelschap.

Flexibiliteit in vluchten en verlengingen

We kunnen ons goed voorstellen dat je je reis een aantal dagen wilt verlengen omdat je nog een aantal dagen (langer) aan het strand wilt liggen of dat je de reis moet inkorten om vakantiedagen te besparen. Wellicht wil je twee reizen combineren? Wij zijn flexibel en regelen dit graag voor je. Ook tijdens de reis heb je de mogelijkheid je programma flexibel in te delen: je kunt deelnemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden 'losse' excursies. Deze excursies zijn facultatief.