Europa reizen

Europa reizen

Benieuwd naar de onontdekte delen van Europa? De Baltische hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius doen aan als het decor uit een sprookje van Andersen. De ruige regio Svaneti in Georgië is befaamd om de eeuwenoude stenen verdedigingstorens die boven de huizen uitrijzen. Heel bijzonder is Transnistrië, een regio van Moldavië waar het lijkt alsof de Sovjet-Unie nog altijd bestaat. Geniet van de rust tijdens een wandeling naar eeuwenoude kloosters en ervaar de indrukwekkende berglandschappen van Armenië. Of maak je in Rusland liever prachtige foto's van de kleurrijke Basiliuskathedraal in Moskou?

In het ruige berglandschap van Albanië zie je sporen van de machthebbers uit het verleden. Griekse tempels, Ottomaanse huizen en de paddenstoelbunkers van Enver Hoxha wisselen elkaar af. Eilandhoppen is op de Cycladen of Ionische eilanden zeker een aanrader tijdens een Griekenland rondreis. De middeleeuwse steden, sfeervolle oude dorpen en Romeinse ruïnes zorgen ervoor dat je je goed achter de uitgestrekte stranden van Kroatië kunt vermaken. Liefhebbers van natuur zullen de roep van IJsland niet kunnen weerstaan: vulkanen, walvissen en zomers waarin de nacht amper zijn intrede doet!

Tijdens onze Europa reizen bezoek je sprookjesachtige steden en fantastische landschappen. Onze reizen door Europa bieden voor ieder wat wils! Reis je met ons mee?