Reizen naar KIRGIZIË

Kirgizstan reizen

De Kirgizië reizen zullen voor onuitwisbare herinneringen zorgen. Kirgizië, ook wel Kirgizstan genoemd, ligt in Centraal-Azië en heeft een afwisselend landschap; van groene bergweiden, naald- en loofbossen tot maanlandschappen met de mooiste kleuren rotsen. Op de achtergrond zijn de hoge bergen te zien, die tot wel 4.700 meter reiken. Ongeveer de helft van Kirgizstan ligt boven de 3.000 meter. Tussen de bergen liggen veel meren, waarvan het Issyk Kul meer de bekendste is. Dit meer is ontzettend groot en bekend om zijn warme temperatuur. Het uitzicht bij het meer is geweldig; verschillende bergtoppen, bedenkt met sneeuw tegen een vaak strakblauwe lucht. Dit alleen al maakt de Kirgizstan rondreizen de moeite waard!

Tijdens je rondreis door Kirgizië ontdek je de veelzijdige natuur van dit land. Gletsjers en kloven worden afgewisseld door bergmeren en valleien. Reis je door Kirgizië in het vroege voorjaar, dan zie je wel veertig soorten wilde tulpen bloeien. Reis je later in het jaar door Kirgizië, dan zie je overal geweldig mooie edelweiss in bloei. In de zuidelijke valleien groeien pistachebomen, amandelbomen en walnotenbomen. Kirgizië heeft zelfs het grootste natuurlijke walnootbos ter wereld. Dit bos is te vinden in Arslan-Bob. De bossen van Kirgizstan bieden onderdak aan onder andere beren, wolven en lynxen. In de hoger gelegen bergen leven steenbokken, yaks, sneeuwluipaarden en Marco Poloschapen. 

De hoofdstad van Kirgizië is Bishkek en ligt op een hoogte van 750 meter boven de zeespiegel. Hier kun je heerlijk cultuur snuiven. De moderne Sovjetstijl is in het gehele centrum terug te vinden. Aan het centrale plein van de stad, Ala Too genaamd, liggen verschillende imposante regeringsgebouwen, musea en uiteraard het standbeeld van Lenin. Het meemaken van de wisseling van de wacht is indrukwekkend en zeker de moeite waard. Verder kun je in Bishkek de grootste markt van het land bezoeken; de Osh Bazaar . Ervaar het leven van de Kirgiezen tussen de lokale kleuren en het vele geluid.

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.