Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Georgië

Reizen naar Georgië

Reizen naar Georgië

Niet veel westerlingen reizen naar Georgië. Jammer, want dit land heeft zoveel moois te bieden! Het bergachtige landschap is erg gevarieerd en vaak nog ongerept. Er leven verschillende soorten godsdiensten samen, zoals onder andere het jodendom, de islam en het christendom. Wat erg bijzonder is, is dat Georgië per 100.000 inwoners maar liefst 51 honderdjarigen telt! Reis naar Georgië en ontdek wat het geheim is van deze extra levensjaren.

Wie door Georgië gaat rondreizen bezoekt de meest prachtige plekken van het land. Tbilisi heeft een oud centrum met pittoreske straten, hofjes en pleintjes: een groot openluchtmuseum. Niet alleen in deze stad vind je veel cultuur terug tijdens je Georgië reis. Het grottenklooster David Gareja is ook een erg indrukwekkende plek om te bezoeken tijdens je rondreis door Georgië. Dit klooster staat bekend om zijn prachtige fresco’s en de bijzondere ligging met uitzicht over de Gareja-woestijn.

Tijdens de groepsreizen door Georgië bezoek je ook de regio Svaneti. Deze regio laat je genieten van het landschappelijk schoon. Hoge toppen van het Kaukasusgebergte, gletsjers en lieflijke dorpjes gelegen tussen groene velden; je kijkt je ogen uit. De bewoners van deze regio volgen nog steeds hun oude tradities. Ze hebben een eigen, unieke cultuur en taal. Heel bijzonder.

De haven- en badplaats Batumi is een mooie plek om even bij te komen tijdens het rondreizen door Georgië. Langs het kilometerslange kiezelstrand ligt een boulevard met wat barretjes en restaurantjes. Batumi ligt in een subtropische streek welke rijk is aan citrusvruchten en thee. Kortom: Georgië reizen bieden afwisseling en zorgen voor onvergetelijke momenten!