Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen

Groepsreizen

Groepsreizen

Groepsreizen

Staat voor onvergetelijke herinneringen creëren. Groepsreizen betekent sámen deze herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken. Onderstaande rondreizen van Koning Aap reiken je deze ingrediënten aan.

Koning Aap werkt met zeer ervaren landenspecialisten en reisbegeleiders, die voor jou de meest bijzondere rondreis willen samenstellen en uitvoeren. Wij stellen hoge eisen aan de Nederlandstalige reisbegeleiding en gaan voor het beste. Een team van deskundigen die alle landen zelf hebben bezocht, stellen de reizen van Koning Aap samen. De mensen van ons verkoopteam zijn deskundig opgeleid en hebben vaak veel bestemmingen ook zelf bezocht. Daarnaast hebben wij een uitgebreid, wereldwijd netwerk van betrouwbare reisagenten. Zij weten de meest prachtige plekken te vinden, zorgen voor goede hotels en vervoer. Ook zijn zij in te zetten in het uitzonderlijke geval er iets mis mocht gaan.

Wil je graag rondreizen met je kinderen? Het team van Koning Aap reist veel en inmiddels zijn verschillende medewerkers ouders geworden. Zij hebben ervaring met het maken van een rondreis mét kinderen. Geniet van de glinsterende ogen als ze een giraffe aanraken en lees het avontuur van hun gezichtjes af als ze in hun tentje in de woestijn kruipen… Reizen met kinderen is ontzettend leuk, vooral als je met een groep reist die bestaat uit andere ouders met kinderen.

Reis je met Koning Aap? Dan ben je verzekerd van kleine groepen, van 4 tot maximaal 20 personen. Het is mogelijk dat er zowel Nederlandse als Belgische reizigers in een groep zitten, omdat we soms reizen samenvoegen om ervoor te zorgen dat de reis gegarandeerd doorgaat. Deze mix van nationaliteiten draagt bij aan een interessante en diverse reiservaring.  Je kunt voorafgaand aan je vertrek zien hoe je groep is opgebouwd. De groepssamenstelling van de reis wordt zichtbaar bij de vertrekdatum zodra er in totaal 3 reizigers een optie of een boeking op de reis hebben, en/of wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft. Zo krijg je voor je vertrek al een beter beeld van je reisgezelschap. 

Een rondreis maken met Koning Aap brengt vele voordelen met zich mee. Wij maken het je graag wat makkelijker door bijvoorbeeld je visum te regelen of te zorgen dat je thuis gevaccineerd kunt worden. Daarnaast profiteer je van een leuke korting als je met 6 personen of meer dezelfde reis boekt. Voor de reizen van Koning Aap maken wij alleen gebruik van betrouwbare vliegmaatschappijen, en sfeervolle accommodaties die speciaal door ons geselecteerd zijn.