Reizen naar NEPAL

Nepal: reizen tussen het hooggebergte

Tijdens Nepal groepsreizen maak je kennis met zowel fascinerende cultuur als ongeëvenaard natuurschoon? Wie besluit om naar Nepal te reizen, zal geen moment spijt krijgen van deze keuze! Jouw verblijf in het mystieke geboorteland van Boeddha staat garant voor fantastische vergezichten, talloze openluchtmusea en een fascinerende bevolking die je met open armen ontvangt. Laat je verbluffen door het imponerende Himalaya-gebergte, koningssteden zoals de hoofdstad Kathmandu, de charmante dorpjes en de groene rijstterrasen. Een rondreis door Nepal is in alle opzichten een ervaring om nooit te vergeten.

Nepal is onlosmakelijk verbonden met het Himalaya-gebergte; van de tien hoogste bergen ter wereld zijn er maar liefst acht te vinden in het Aziatische land. De uitschieter is natuurlijk de Mount Everest, die op de grens met Tibet is gelegen. Verwonder je over de duizelingwekkende hoogteverschillen en geniet van de adembenemende vergezichten in dit gebied! Degenen die door Nepal reizen beleven toch al het ene hoogtepunt na het andere qua natuur. Wat dacht je van de woeste rivieren tussen de bergen, die je de mogelijkheid bieden om te raften in een filmachtige omgeving? Of van de vele wilde dieren, zoals apen, krokodillen en tijgers, die je bijvoorbeeld in het Chitwan Nationaal Park kunt spotten? Pokhara is gelegen aan een mooi bergmeer in de Himalaya waar je kunt roeien, hiken en zwemmen en tegelijkertijd met volle teugen kunt genieten van het uitzicht op de hoogste, met sneeuw bedekte bergtoppen.

Alle elementen op het gebied van natuur én cultuur zorgen voor een unieke reisbestemming, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de hartverwarmende en traditionele bevolking. Maak tijdens de Nepal reizen kennis met de gastvrije mensen in Kathmandu en de rest van het land!

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.