€100 familiekorting p.p t/m 7 januari 2019

Familiereizen

Familiereizen

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen. Want zeg nu zelf, wat is er nu mooier dan het zien van de uitdrukking op het gezicht van jouw kind als deze kennis maakt met nieuwe gebruiken en culturen, onbekende diersoorten en ruige landschappen? Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven! Kies hieronder jouw ideale familiereis naar Azië, Afrika, het Midden-Oosten of Latijns-Amerika!

Reizen voor verschillende leeftijden

Omdat wij hebben gemerkt dat ieder gezin weer haar eigen wensen heeft, bieden wij de volgende familiereizen aan:

  • Vertrekdata voor families met kinderen van 6 jaar en ouder (6+)
  • Vertrekdata voor families met kinderen van 12 jaar en ouder (12+)    
  • Vertrekdata die door een lokale Engelstalige reisbegeleider worden begeleid (12+)

De reisroutes van deze reizen zijn identiek, de deelnemers verschillen. Een puber heeft nu eenmaal andere interesses dan een kind van 8. Zo reis je samen met kinderen uit dezelfde leeftijdscategorie.

Heb je specifieke vragen betreffende onze familiereizen? Dan raden wij onze FAQ-pagina aan. Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen. 

Kortingen speciaal voor families

  • Heb je eerder met ons gereisd, dan belonen we dit met € 35,- vaste klantenkorting p.p. Dit kan in combinatie met de familiekorting.
  • Op veel reizen geldt voor kinderen tot 12 jaar bovendien een aparte kinderkorting (alleen geldig op reizen inclusief vlucht). Meer informatie hierover vind je onder het tabblad "Reisdata en prijzen" bij iedere reis.
  • Profiteer nu van € 100,- familiekorting per persoon op onze reizen met vertrek in 2019! Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger de prijs! Let op, de korting is niet verwerkt in de reissom die je ziet op de website, maar wordt zichtbaar tijdens het boeken. Tijdens het boekingsproces zie je in 'Stap 4: prijsoverzicht' de toegekende korting. De € 100,- familiekorting wordt toegekend aan alle boekers én is stapelbaar met de vaste klantenkorting van € 35,-.  Zijn jullie dus een gezin van vier en zijn jullie vaste klant? Dan krijg je € 540,- korting op de volledige reissom!
    Meer info & voorwaarden.
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.