Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen

Familiereizen

Familiereizen

Familiereizen

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen. Want zeg nu zelf, wat is er nu mooier dan het zien van de uitdrukking op het gezicht van jouw kind als deze kennis maakt met nieuwe gebruiken en culturen, onbekende diersoorten en ruige landschappen? Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven! Kies hieronder jouw ideale familiereis naar Azië, Afrika, Europa, het Midden-Oosten of Latijns-Amerika.

Reizen voor verschillende leeftijden

Omdat wij hebben gemerkt dat ieder gezin weer haar eigen wensen heeft, bieden wij de volgende familiereizen aan:

  • Vertrekdata voor families met kinderen van 6 jaar en ouder (6+)
  • Vertrekdata voor families met kinderen van 12 jaar en ouder (12+)    
  • Vertrekdata die door een lokale Engelstalige reisbegeleider worden begeleid

De reisroutes van deze reizen zijn identiek, de deelnemers verschillen. Een puber heeft nu eenmaal andere interesses dan een kind van 8. Zo reis je samen met kinderen uit dezelfde leeftijdscategorie.

Het is mogelijk dat er zowel Nederlandse als Belgische reizigers in een groep zitten, omdat we soms reizen samenvoegen om ervoor te zorgen dat de reis gegarandeerd doorgaat. Deze mix van nationaliteiten draagt bij aan een interessante en diverse reiservaring. Je kunt voorafgaand aan je vertrek zien hoe je groep is opgebouwd. De groepssamenstelling van de reis wordt zichtbaar bij de vertrekdatum zodra er in totaal 3 reizigers een optie of een boeking op de reis hebben, en/of wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft. Zo krijg je voor je vertrek al een beter beeld van je reisgezelschap.

Heb je specifieke vragen betreffende onze familiereizen? Dan raden wij onze FAQ-pagina aan. Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen. 

Winnaar 'Duurzame vakanties'

Koning Aap is winnaar van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award in de categorie Duurzame vakanties. Apetrots zijn we dat we ons het meest duurzame reismerk van Nederland mogen noemen!

Kortingen speciaal voor families

  • Op veel reizen geldt voor kinderen tot 12 jaar bovendien een aparte kinderkorting (alleen geldig op reizen inclusief vlucht). Meer informatie hierover vind je onder het tabblad "Reisdata en prijzen" bij iedere reis.