Boek vóór 14 januari en krijg extra korting

Familiereizen

Familiereizen

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen. Want zeg nu zelf, wat is er nu mooier dan het zien van de uitdrukking op het gezicht van jouw kind als deze kennis maakt met nieuwe gebruiken en culturen, onbekende diersoorten en ruige landschappen? Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven! Kies hieronder jouw ideale familiereis naar Azië, Afrika, Europa, het Midden-Oosten of Latijns-Amerika.

Reizen voor verschillende leeftijden

Omdat wij hebben gemerkt dat ieder gezin weer haar eigen wensen heeft, bieden wij de volgende familiereizen aan:

  • Vertrekdata voor families met kinderen van 6 jaar en ouder (6+)
  • Vertrekdata voor families met kinderen van 12 jaar en ouder (12+)    
  • Vertrekdata die door een lokale Engelstalige reisbegeleider worden begeleid (12+)

De reisroutes van deze reizen zijn identiek, de deelnemers verschillen. Een puber heeft nu eenmaal andere interesses dan een kind van 8. Zo reis je samen met kinderen uit dezelfde leeftijdscategorie.

Heb je specifieke vragen betreffende onze familiereizen? Dan raden wij onze FAQ-pagina aan. Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen. 

Winnaar verre vakanties

Ook in 2019 mogen wij ons de beste organisatie in verre familiereizen noemen. We zijn apetrots dat we ook dit jaar weer de Vakantieaanbieder van het Jaar Award in ontvangst hebben mogen nemen.

Kortingen speciaal voor families

  • Hoe vroeger je boekt, hoe scherper onze prijs wordt. Boek jouw familiereis met vertrek in 2020 vóór 14 januari en profiteer van maar liefst € 100,- familiekorting per persoon! Meer info & voorwaarden.
  • Heb je eerder met ons gereisd, dan belonen we dit met € 35,- vaste klantenkorting p.p. Dit kan in combinatie met de familiekorting!
  • Op veel reizen geldt voor kinderen tot 12 jaar bovendien een aparte kinderkorting (alleen geldig op reizen inclusief vlucht). Meer informatie hierover vind je onder het tabblad "Reisdata en prijzen" bij iedere reis.