Reizen naar SRI LANKA

Sri Lanka reizen

Wie Sri Lanka rondreizen gaat maken, komt terecht in de hemel op aarde op zowel cultuur gebied als qua natuur. Van talloze natuurgebieden met exotische flora en fauna tot en met theeplantages, van hagelwitte stranden en palmbomen tot en met ruïneachtige tempels en van watervallen tot en met de meest verrassende gerechten: tijdens een rondreis door Sri Lanka kom je hoe dan ook ogen tekort. Geniet van de combinatie van de natuurlijke schoonheid en het rijke culturele erfgoed en ontdek waarom dit land geliefd is bij toeristen over de hele wereld!

Wanneer je besluit om naar Sri Lanka op vakantie te gaan, is de kans wel heel klein dat je spijt krijgt van die keuze. Als er één land is dat beschouwd kan worden als het paradijs, is dit Zuid-Aziatische land toch zeker een belangrijke gegadigde. Het eiland kent vele gezichten, onder andere dankzij de vier verschillende godsdiensten die er een belangrijke rol spelen: het boeddhisme dat centraal staat en daarnaast het hindoeïsme, christendom en de islam. Aan religieuze bezienswaardigheden is dan ook geen gebrek, getuige met name de talloze (schitterend versierde) tempels, de moskeeën en Boeddhabeelden.

Een rondreis door Sri Lanka, dat ongeveer even groot is als Nederland en België samen en dus behoorlijk compact is, levert het ene hoogtepunt na het andere op. Behalve het grote aantal culturele schatten zul je je zonder twijfel vergapen aan de oogverblindende natuur op het eiland. Zo word je aan de prachtige noordwestkust omgeven door tropische palmbomen, is de oostkust een combinatie tussen dichte bebossing en betoverende stranden, stuit je in het zuidoosten op het Yala Nationaal Park (met daarin onder andere een savanne, bossen, meren, imposante rotsen en dieren zoals olifanten en buffels) en is de zuidwestkust niet voor niets de meest toeristische locatie van Sri Lanka. Wonderschone stranden, koraalriffen, palmbomen… Als je hier nog niet tot rust komt, lukt het nergens. 

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.