Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Sri Lanka

Groepsreizen naar Sri Lanka

Groepsreizen Sri Lanka

Groepsreizen betekent sámenherinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken. Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Sri Lanka groepsreizen hoe mooi dit prachtige Zuid-Aziatische land is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Wanneer je besluit om met een van onze Sri Lanka groepsreizen mee te gaan, is de kans wel heel klein dat je spijt krijgt van die keuze. Als er één land is dat beschouwd kan worden als het paradijs, is dit Zuid-Aziatische land toch zeker een belangrijke gegadigde. Het eiland kent vele gezichten, onder andere dankzij de vier verschillende godsdiensten die er een belangrijke rol spelen: het boeddhisme dat centraal staat en daarnaast het hindoeïsme, christendom en de islam. Aan religieuze bezienswaardigheden is dan ook geen gebrek, getuige met name de talloze (schitterend versierde) tempels, kerken, moskeeën en Boeddhabeelden.

Aan stranden geen gebrek tijdens een groepsreis Sri Lanka. Aan de kust bij Hikkaduwa, Negombo en Trincomalee tref je palmenstranden. Er is altijd wel een boom te vinden om heerlijk onder weg te dromen. Uiteraard zijn er duik- en snorkelspullen te huur. Je kunt in Kosgoda een broedplaats van reuzenschildpadden bezoeken, waar wordt uitgelegd hoe de eieren geraapt worden en de jonge schildpadjes later in zee terecht komen. Cultuur opsnuiven kan in plaatsen met onuitspreekbare namen als Anuradhapura, Sigiriya en Polonnaruwa, die allemaal prijken op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.