Azië reizen

Azië reizen

Reizen door Azië is genieten van culturele rijkdom en culinaire verscheidenheid. Eeuwenoude tradities blijken springlevend, dit zul je tijdens een rondreis Azië zeker ervaren. China heeft een cultuur met keizerlijke dynastieën en monumenten zoals de Verboden Stad en de Chinese Muur. Omdat Myanmar jarenlang afgesloten is geweest voor de buitenwereld, zijn oude tradities goed bewaard gebleven. Mystieke tempels tref je in Cambodja; Angkor Wat wordt gezien als het meest omvangrijke religieuze bouwwerk ter wereld. Maak een wandeling over torenhoge rijstterrassen in Vietnam, verken de onderwaterwereld van Maleisië of verblijf in een klooster in Zuid-Korea.

In Nepal tref je de imposante Himalaya en verblijf je regelmatig ‘bij de mensen thuis’, een unieke ervaring! Wil je de ruige natuur in, denk dan eens aan Tadjikistan of het weidse Mongolië. Van kloosterfestivals in Bhutan en badhuizen in Oezbekistan tot een voorstelling van de Kandy dansers in Sri Lanka en een onderdompeling in de musea van Taiwan: de cultuur komt overal in terug. Niet alleen de tradities en cultuur, maar ook de Aziatische keuken is enorm divers. Shabu shabu in Japan, pad thai in Thailand, palak paneer in India of gado gado in Indonesië: probeer zeker eens de échte Aziatische keuken tijdens onze Azië rondreizen.

Tijdens onze Azië reizen bezoek je sprookjesachtige steden en adembenemende landschappen. Onze reizen door Azië bieden voor ieder wat wils! Reis je met ons mee?