Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Mongolië

Reizen naar Mongolië

Reizen naar Mongolië

Wanneer je door Mongolië gaat reizen, zul je versteld staan van het adembenemende landschap met zijn uitgestrekte steppen. Hier en daar verspreid kom je gers tegen, de traditionele nomadententen van de Mongolen die nog altijd een grote rol spelen in het landschap. In hoofdstad Ulan Baatar vind je tijdens je rondreis Mongolië bouwwerken uit de communistische tijd.

Bij Baga Gazriin Chuluu domineren granieten rotsen het landschap. Je bezoekt de Gobi-woestijn, waar je bij Bayanzag langs de Flaming Cliffs trekt. Je bezoekt de Yolyn Am-ijsvallei in het Gurvansaikhan Nationaal Park en de Khongoryn-zandduinen. Het hele gebied is bekend vanwege de vondsten van dinosauruseieren en -skeletten. De ruïnes van Ongi zijn de overblijfselen van het grootste klooster van het land, dat je tijdens deze Mongolië rondreis bezoekt.

Een van de heiligste plaatsen van boeddhistisch Mongolië is het Tuvkhun-klooster. Deze in het bos gelegen plek in de Khangai-bergen is fascinerend!

Ook bergmeren en vulkanen kom je tijdens de Mongolië rondreizen tegen. Reizen door Mongolië hebben zoveel prachtige natuur en cultuur te bieden. Ga door Mongolië reizen!