Reizen naar MALEISIË

Maleisië reizen

Langkawi, Taman Negara, de Cameron Highlands… Het is slechts een greep uit de tientallen fantastische locaties in Maleisië, het land in Zuidoost-Azië dat in twee delen wordt gesplitst door de Zuid-Chinese Zee. Tijdens de Maleisië rondreizen word je geconfronteerd met de ene mooie plek na de andere. Van betoverende stranden tot adembenemende vergezichten en van enorme regenwouden (meer dan de helft van Maleisië bestaat uit oerwoud) tot sprookjesachtige eilanden: het is allemaal te vinden in dit kleurrijke en gevarieerde land. Bovendien kom je er in aanraking met meerdere Aziatische culturen, want behalve Maleisiërs wonen er relatief veel Indiërs en vooral ook Chinezen (ongeveer een kwart van de bevolking). In de hoofdstad Kuala Lumpur tref je een mix aan van de traditionele oosterse en moderne westerse cultuur. Kortom: wie naar Maleisië op vakantie gaat, bezoekt een van de meest veelzijdige Aziatische landen.

Verreweg het grootste deel van de bevolking woont in West-Maleisië, dat een stuk dichter bevolkt is dan Oost-Maleisië. Hier moet je dan ook zijn voor een bezoek aan de hoofdstad: Kuala Lumpur. Zoals veel grote Zuidoost-Aziatische steden wordt ook deze stad gekenmerkt door het grote contrast tussen traditioneel en modern. Indrukwekkende historische gebouwen in bijvoorbeeld Chinatown worden afgewisseld met net zulke imponerende wolkenkrabbers, met de Petronas Twin Towers (tot voor kort het hoogste gebouw ter wereld) als bekendste voorbeeld. Het is overigens zeker mogelijk om in West-Maleisië aan de drukte te ontsnappen in bijvoorbeeld de prachtige Cameron Highlands of op Langkawi, het eiland waar je op luxueuze wijze kunt ontspannen. Ook een bezoek aan het Nationaal park Taman Negara, waar je je middenin de jungle begeeft, mag niet ontbreken als je naar Maleisië op vakantie gaat.

Ook Oost-Maleisië is zonder twijfel de moeite waard: hier maak je kennis met het deel van het land dat minder bekend is onder toeristen. Dat is meteen de charme van Oost-Maleisië, maar daarnaast is het er ook gewoon schitterend. Zo vormen de eilanden voor de kust van Sabah een paradijs voor duikers, vind je ook hier indrukwekkende oerwouden én de hoogste berg van Zuidoost-Azië en kun je allerlei exotische wilde dieren spotten. Kortom: tijdens Maleisië reizen kijk je zowel in het westen als het oosten je ogen uit.

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.