Reizen naar MALEISIË

ConfigurationBLL.CurrentMenuItem.ID

Groepsreizen Maleisië

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Maleisië groepsreizen hoe mooi dit prachtige stukje zuid-oost Azië  is en geniet van al het natuurschoon wat dit land te bieden heeft.  Langkawi, Taman Negara, de Cameron Highlands, het is slechts een greep uit de tientallen fantastische locaties in Maleisië, het land in Zuidoost-Azië dat in twee delen wordt gesplitst door de Zuid-Chinese Zee. Tijdens de Maleisië groepsreizen word je geconfronteerd met de ene mooie plek na de andere. Van betoverende stranden tot adembenemende vergezichten en van enorme regenwouden (meer dan de helft van Maleisië bestaat uit oerwoud) tot sprookjesachtige eilanden: het is allemaal te vinden in dit kleurrijke en gevarieerde land. Bovendien kom je er in aanraking met meerdere Aziatische culturen, want behalve Maleisiërs wonen er relatief veel Indiërs en vooral ook Chinezen (ongeveer een kwart van de bevolking). In de hoofdstad Kuala Lumpur tref je een mix aan van de traditionele oosterse en moderne westerse cultuur. Kortom: wie mee gaat op een Maleisië groepsreis van Koning Aap, bezoekt een van de meest veelzijdige Aziatische landen. 

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} Dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.