Reizen naar PERU

Kortingsactie: Profiteer van 10 maart t/m 9 april van € 100,- korting per persoon op al onze reizen naar Peru!
Actievoorwaarden.

Peru reizen: door de Andes

Dat je in het westen van Zuid-Amerika volop natuurschoon te zien krijgt, mag duidelijk zijn; alleen al het Andes-gebergte zorgt voor fantastische vergezichten. Bovendien kun je tijdens een rondreis Peru uitkijken over het grootste Zuid-Amerikaanse meer dat tegelijkertijd het hoogst bevaarbare meer van de wereld is. Het ene moment sta je in de woestijn, terwijl je de volgende dag midden in een van de tropische regenwouden bent beland. Maar door Peru reizen is óók een kennismaking met authentieke indianen, de bezichtiging van een wereldberoemde Inca-ruïne en met een beetje geluk een ontmoeting met de ontzagwekkende condor.

Waarschijnlijk de bekendste bezienswaardigheid die je tijdens je rondreis door Peru bezoekt is Machu Picchu, de ‘verborgen’ of ‘verdwenen’ stad die uniek is dankzij het feit dat de Spaanse veroveraars dit Inca-bolwerk nooit hebben ontdekt en daarom ook niet verwoest. De ligging van de stad, midden in het Andes-gebergte, is net zo mooi als de Incaruïnes zelf.

Toeristen die door Peru rondreizen komen vaak uit bij het Titicacameer op de grens met Bolivia. Dit meer is zowel het hoogst bevaarbare meer ter wereld als het grootste meer van Zuid-Amerika. Bijzonder zijn de eilandjes in het meer die je kunt bezoeken en waar je in contact kunt komen met de indianen die er nog steeds woonachtig zijn.

Tegenover dit waterrijke gebied staat de droogte van de woestijn, wat overigens kenmerkend is voor het afwisselende landschap waar je mee te maken krijgt tijdens je rondreis door Peru. Eigenaardig zijn de zogenaamde Nazca-lijnen, mysterieuze figuurtekeningen van honderden jaren oud in het zand die een onduidelijke ontstaansgeschiedenis hebben.

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} Dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.