Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Peru

Groepsreizen naar Peru

Groepsreizen Peru

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken. Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Peru groepsreizen hoe mooi dit prachtige Zuid-Amerikaanse land is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Vanuit Pisco kun je een boottochtje naar de Ballestaseilanden maken, waar je zeerobben, pinguïns en talloze zeevogels aantreft. Vanuit een vliegtuigje zie je de geometrische figuren en dierenafbeeldingen, de zogenaamde Nazcalijnen, het best. Bezoek de koloniale ‘Witte Stad’ Arequipa, gelegen aan de voet van de El Mistivulkaan, en ga tijdens onze groepsreizen Peru in de onherbergzame Colca Canyon op zoek naar de reusachtige condor, de ‘Koning van de Andes’.

Waarschijnlijk de bekendste bezienswaardigheid die je tijdens onze groepsreizen door Peru bezoekt is Machu Picchu, de ‘verborgen’ of ‘verdwenen’ stad die uniek is dankzij het feit dat de Spaanse veroveraars dit Inca-bolwerk nooit hebben ontdekt en daarom ook niet verwoest. De ligging van de stad, midden in het Andesgebergte, is net zo mysterieus als de Incaruïnes zelf.