Online Chat

Maak kennis met Koning Aap

Inspiratiedagen, beurzen, reisevent en webinars

Wij begrijpen maar al te goed dat het plannen van een reis een boel voorbereiding met zich meebrengt en vaak ook de nodige vragen oproept. Bij Koning Aap willen we je niet alleen van aap tot z begeleiden tijdens je reis, maar ook al daarvóór! Daarom staan we gedurende het gehele voorbereidingsproces voor je klaar. Ontmoet Koning Aap op een dag en wijze die voor jou het meest geschikt zijn!

Inspiratiedagen

Onze inspiratiedagen bieden jou de perfecte gelegenheid om al je vragen op ons af te vuren, inspiratie op te doen voor mogelijke bestemmingen en om ons beter te leren kennen. Zo kan je zelf ervaren of onze organisatie perfect aansluit bij jouw reiswensen. Onze inspiratiedagen vinden plaats op ons kantoor in Amsterdam, tenzij anders wordt aangegeven. De inspiratiedagen zijn gratis toegankelijk, maar reserveren is verplicht. 

Woon je aan de Belgische grens, dan is onze inspiratiedag in Antwerpen misschien makkelijker bereikbaar voor je.

 

Koning Aap reisevent

Een keer per jaar pakken we groots uit met het Koning Aap reisevent. Noteer zondag 17 november alvast in je agenda, want dit wil je niet missen! Of je nu een doorgewinterde globetrotter bent of gewoon gepassioneerd bent door reizen, ons reisevent heeft voor ieder wat wils. Laat je onderdompelen in een wereld van bestemmingen, tips en ervaringen die je reislust zeker zullen aanwakkeren.

Heb je nog twijfels? Neem dan gerust een kijkje op onze Facebook-pagina, waar je foto's van vorige edities kunt terugvinden.

Webinar

Wat is de beste reistijd voor Georgië, wat mag je écht niet missen tijdens een bezoek aan Thailand, hoe bereid je je reis naar IJsland het beste voor en wat is volgens onze reisbegeleidster dé tip voor Japan? 

Deze en meer vragen kwamen aan bod tijdens onze webinars. Mocht je het gemist hebben of wil je de presentaties op je gemak nog eens terugkijken? We hebben ze allemaal voor je op YouTube gezet.

Wat is een webinar? Onze reisspecialisten nemen je via presentaties al voor even mee naar je favoriete bestemming, voorzien je van praktische informatie en tips en beantwoorden met plezier eventuele vragen.

Webinar archief