Heb je een vraag?

Contact

Heb je een vraag? En kun je het antwoord hierop niet terugvinden bij onze veelgestelde vragen. Onze reisspecialisten helpen je graag verder! Bel, mail of chat met ons. We stellen alles in het werk om jou zo snel mogelijk te antwoorden.

Openingstijden:

Wij zijn van maandag t/m vrijdag op de volgende manieren bereikbaar:

  • Per telefoon, e-mail, chat en sociale media van 10:00 tot 16:00 uur. 
Feestdagen
We zijn gesloten op op de volgende (feest)dagen: maandag 4 mei, dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag), donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag), vrijdag 22 mei, zondag 31 mei (1e Pinksterdag), maandag 1 juni (2e Pinksterdag), dinsdag 2 juni, vrijdag 25 december (1e Kerstdag), zaterdag 26 december (2e Kerstdag), vrijdag 1 januari (Nieuwjaarsdag).

 

Email

Wil je ons per mail een vraag stellen, vul ons contactformulier in of mail naar [email protected].

 

Contactformulier


Telefoon

Ons telefoonnummer is 020-7887700

Noodnummer: buiten kantooruren zijn we, uitsluitend voor noodgevallen, bereikbaar op 06-53313932

Chat

Wist jij dat je ook kunt chatten met één van onze ervaren reisspecialisten?

 

Start chat


Afspraak met een reisspecialist

Bij het boeken van een verre reis komt heel wat kijken. We willen je hierbij natuurlijk graag persoonlijk helpen. Met een kop koffie kunnen we dan rustig alles doornemen en weet je meteen waar je aan toe bent. Graag willen we je verzoeken voor het langskomen even een afspraak te maken, zodat je er zeker van bent dat de juiste landenspecialist aanwezig is.

Afspraak met een reisspecialist

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam (Duivendrecht). Ons adres is:

Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Routebeschrijving

Met de auto? Parkeren is gratis. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 222), de eerste slagboom aan de linkerkant. Ons pand is tevens het eerste pand aan jouw linkerhand.

Met het Openbaar Vervoer? Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje. Ons kantoor is gevestigd in het laatste pand aan jouw rechterhand.

Adventure Specialists B.V.

Koning Aap is onderdeel van Adventure Specialists B.V. We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder registratienr: 32097397. We zijn lid van SGR, ANVR, Calamiteitenfonds en IATA.

Bankgegevens

Rekeningnummer: NL66 INGB 0677 7246 40 (ING Bank Amsterdam)
Betalingen uit het buitenland: BIC: INGBNL2A

Let op: wanneer je via de mijn.koningaap pagina met iDeal betaalt, komt jouw betaling eerst terecht op een tegenrekening. Dit betekent dat het rekeningnummer voor iDeal niet overeenkomt met bovenstaand rekeningnummer voor directe overschrijvingen.