Reizen naar TANZANIA

Tanzania reizen: op naar de Serengeti!

Bij veel natuurliefhebbers, reizigers en Afrika-fanaten staat dit avontuur hoog op het verlanglijstje: een safari in Tanzania. Tanzania reizen zijn met name populair vanwege de fantastische toeristische trekpleisters in de natuur. Waarschijnlijk het bekendste voorbeeld daarvan is het wildreservaat de Serengeti, met daarin onder andere de Ngorongoro-krater, waar je een onovertroffen hoeveelheid aan wilde diersoorten in het vizier kunt krijgen. Degenen die door Tanzania rondreizen kunnen verder ook nog ‘eventjes’ een bezoek brengen aan zowel het grootste meer als de hoogste berg van Afrika. En dat allemaal in hetzelfde land in Oost-Afrika!

Het Serengeti Nationaal Park is dé plaats waar je een safari in Tanzania kunt maken. In de Serengeti (vertaald: oneindige vlakte) leven ongeveer zes miljoen (!) hoefdieren, waaronder zebra’s, gazellen en gnoes. Luipaarden, leeuwen, cheeta’s, zadeljakhalzen en hyena’s kun je er eveneens zomaar tegenkomen, terwijl je in de schitterende Ngorongoro-krater ook nog eens onder meer neushoorns, flamingo’s, ooievaars, ibissen en salamanders kunt bespeuren.

Behalve de Serengeti en de Ngorongoro-krater biedt een rondreis door Tanzania nog veel meer hoogtepunten voor natuurliefhebbers. In letterlijke zin hebben we het dan over de Mount Kilimanjaro, in het noordoosten van Tanzania. Reizen naar het dak van Afrika? Dit is je kans, want de Kilimanjaro is met een kleine zes kilometer inderdaad de hoogste berg van het continent. Een beklimming van deze populaire vulkaan is goed mogelijk en daarbij vooral onvergetelijk dankzij de verschillende klimaten en ongelooflijke vergezichten.

Wie heeft besloten door Tanzania rond te reizen, kan ook een bezoek brengen aan het grootste meer van Afrika en tegelijkertijd het op één na grootste zoetwatermeer ter wereld. De onvoorstelbaar grote wateroppervlakte van het Victoriameer, dat ongeveer net zo groot is als heel Ierland, is onder andere het thuisfront van veel nijlpaarden.

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} Dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.