Midden-Oosten reizen

Midden-Oosten reizen

Verlies jezelf in de wereld van Duizend-en-een-nacht: Het Midden-Oosten reizen biedt je uitgestrekte woestijnen, eeuwenoude steden, souks met geurige kruiden en antieke paleizen met prachtige reliëfs.

Bezoek in Marokko de eeuwenoude Koningsteden en breng de avond door op het Djema el Fna plein in Marrakech, waar je ogen tekort komt om al het spektakel te zien! Slangenbezweerders, vuurvreters, dansers en verhalenvertellers: ze bieden je een fantastische ervaring! Volg in Egypte de loop van Nijl en verbaas je hoe piramides en duizenden jaren oude monumenten zo goed bewaard zijn gebleven. Of bezoek Petra in Jordanië, een van de nieuwe zeven wereldwonderen. Het kleine Libanon is het culinaire hoogtepunt van het Midden-Oosten en combineert ruige bergen, mooie stranden en monumenten uit de Oudheid. Turkije heeft alles waar je tijdens een rondreis Midden-Oosten naar op zoek bent; afwisselende landschappen, oude culturen, vriendelijke mensen, mooie stranden en een keuken om je vingers bij af te likken.

Saoedi-Arabië heeft sinds kort zijn grenzen geopend. Ga mee en ontdek dat dit land meer te bieden heeft dan olie en woestijn. Dat olie voor rijkdom heeft gezorgd op het Arabisch Schiereiland, merk je overduidelijk in Dubai. De combinatie van onwerkelijke hoogbouw en eindeloze winkelcentra maken het tot een geliefde bestemming. Hou je meer van traditionele cultuur, oude forten en ruige natuur, dan mag een bezoek aan Oman niet ontbreken. De mooiste islamitische architectuur en misschien wel de meest vriendelijke en gastvrije bevolking denkbaar vind je in Iran.

Tijdens onze Midden-Oosten reizen bezoek je sprookjesachtige steden en fantastische landschappen. Onze Midden-Oosten reizen bieden voor ieder wat wils! Reis je met ons mee?