Reizen naar BOTSWANA

Botswana reizen: midden in de Kalahari-woestijn

In het zuiden van Afrika ligt Botswana ingeklemd tussen Zuid-Afrika, Zambia, Zimbabwe en Namibië. Dat het land een van de meest dunbevolkte gebieden ter wereld is, heeft veel te maken met de Kalahari-woestijn. Het gebied, eigenlijk een kruising van een woestijn en een savanne, beslaat een groot deel van het land. Het oosten wordt gekenmerkt door heuvels, terwijl de grote blikvangers van het noordwesten de Okavango Delta en het bijbehorende moerasland zijn. De grote trekpleister van het noordoosten is het Chobe National Park. U begrijpt het: natuurliefhebbers die door Botswana reizen, zullen niet snel spijt krijgen van deze keuze!

Net als in de Kalahari-woestijn zijn in de Okavango Delta, de grootste binnenlandse delta ter wereld, enorme Insel-bergen te vinden, een soort eilanden van honderden meters groot. Het zijn zeker niet de enige bezienswaardigheden die je tegenkomt in dit gebied. Elk jaar trekken duizenden toeristen naar de delta om giraffes, bavianen, impala’s, zebra’s, olifanten, nijlpaarden, krokodillen, leeuwen, luipaarden, hyena’s, meer dan vierhonderd vogelsoorten en allerlei andere exotische dieren te spotten. Je kunt er een wandeling, maar ook een tocht over het water in een primitieve kano maken. De Okavango Delta wordt bewoond door vijf etnische groepen, die er een traditionele levenswijze op na houden.

Of je nu de Kalahari-woestijn, de Okavango Delta of het Chobe National Park bezoekt, natuurliefhebbers die door Botswana rondreizen kijken voortdurend hun ogen uit. Maak kennis met het fantastische natuurschoon, de indrukwekkende beesten en de traditioneel levende bevolking in het zuiden van het schitterende Afrika tijdens een rondreis Botswana!

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} Dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.