Reizen naar BOTSWANA

ConfigurationBLL.CurrentMenuItem.ID

Groepsreizen Botswana

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je groepsgenoten tijdens een van onze Botswana groepsreizen hoe mooi het zuidelijke deel van het Afrikaanse continent is. In het zuiden van Afrika ligt Botswana ingeklemd tussen Zuid-Afrika, Zambia, Zimbabwe en Namibië. Dat het land een van de meest dunbevolkte gebieden ter wereld is, heeft veel te maken met de Kalahari-woestijn. Het gebied, eigenlijk een kruising van een woestijn en een savanne, beslaat een groot deel van het land. Het oosten wordt gekenmerkt door heuvels, terwijl de grote blikvangers van het noordwesten de Okavango Delta en het bijbehorende moerasland zijn. De grote trekpleister van het noordoosten is het Chobe National Park. U begrijpt het: natuurliefhebbers die meegaan op een van onze Botswana groepsreizen, zullen niet snel spijt krijgen van deze keuze!

Of je nu de Kalahari-woestijn, de Okavango Delta of het Chobe National Park bezoekt, natuurliefhebbers op onze Botswana groepsreizen kijken voortdurend hun ogen uit. Maak kennis met het fantastische natuurschoon, de indrukwekkende beesten en de traditioneel levende bevolking in het zuiden van het schitterende Afrika tijdens een groepsreis door Botswana!

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.