Reizen naar INDIA

India reizen

Wie graag door India wil reizen, kan daar behoorlijk wat tijd voor uittrekken. India is namelijk niet alleen een groot land als het gaat om oppervlakte (zevende plaats wereldwijd) en inwoners (na China op de tweede plaats); zeker ook qua diversiteit is het Zuid-Aziatische land een van de meest fascinerende gebieden ter wereld. Allereerst vind je tijdens een rondreis India een enorme verscheidenheid aan landschappen. Grofweg is er een plateaulandschap in het zuiden, een groot aantal rivieren in het midden en het hooggebergte in Noord-India: de Himalaya. In het westen ligt een grote woestijn, terwijl je in het oosten kustgebieden kunt opzoeken.

Met het Himalaya-gebergte is meteen een van de belangrijkste trekpleisters van India genoemd, al ligt slechts een relatief klein gedeelte van de Himalaya in India. Zo bevindt de Mount Everest, de hoogste berg ter wereld, zich op de grens van Nepal en Tibet. Ook de Ganges is een wereldberoemd natuurverschijnsel; deze grote, heilige rivier stroomt door zowel India als Bangladesh, is 2510 kilometer lang en trekt elk jaar miljoenen hindoes naar aangrenzende steden die zich daar wassen in de rivier en zo ritueel hun ziel reinigen. Als je besluit door India te reizen, kun je zeker niet heen om een bezoek aan de imponerende Taj Mahal. Dit reusachtige mausoleum in Agra geldt als het toppunt van de Mogol-architectuur, is een van de meest fameuze bouwwerken op de Werelderfgoedlijst van UNESCO én wordt beschouwd als een van de zeven nieuwe wereldwonderen.

Ontdek de gevarieerde Indiase keuken, kom in contact met de vriendelijke en gastvrije bevolking en raak onder de indruk van dit overweldigende land in het zuiden van Azië!

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.