Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar India

Groepsreizen naar India

Groepsreizen India

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Wie graag in groepsverband door India wil reizen, kan daar behoorlijk wat tijd voor uittrekken. India is namelijk niet alleen een groot land als het gaat om oppervlakte (zevende plaats wereldwijd) en inwoners (na China op de tweede plaats); zeker ook qua diversiteit is het Zuid-Aziatische land een van de meest fascinerende gebieden ter wereld. Allereerst vind je tijdens onze groepsreizen door India een enorme diversiteit aan landschappen. Zo vindt je bijvoorbeeld een plateaulandschap in het zuiden, een groot aantal rivieren in het centrum van het land en een hooggebergte in het noorden Noord-India: de Himalaya. Liefhebbers van het strand kunnen in het oosten van het land naar hartelust prachtige stranden vinden, waar in het westen plaats is voor een grote woestijn. In ons aanbod groepsreizen door India is er voor ieder wat wils.

Onze groepsreizen door India kennen veel trekpleisters. Zo is er de Himalaya aan de grens met Bhutan en Nepal, of de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de heilge rivier de Ganges. Deze 2510 kilometer lange rivier  trekt jaarlijks miljoenen hindoes naar de aanliggende steden waar zij zich wassen in de heilige rivier om zo hun ziel te reinigen. Wanneer je deelneemt aan een van onze India groepsreizen mag een bezoek aan de imponerende Taj Mahal niet ontbreken. Dit reusachtige mausoleum in Agra geldt als het toppunt van de Mogol-architectuur, is een van de meest fameuze bouwwerken op de Werelderfgoedlijst van UNESCO én wordt beschouwd als een van de zeven nieuwe wereldwonderen.

Ontdek tijdens de India Groepsreizen van Koning Aap prachtige steden als Mumbai, Delhi en Kolkata en bezoek verbazingwekkende nationale parken om na de drukke steden weer volledig tot rust te komen. Daarnaast heeft India door een groot scala aan monumenten en tempels veel te bieden op het gebied van cultuur en religie.

Proef tijdens je groepsreis door India de gevarieerde Indiase keuken, kom in contact met de vriendelijke en gastvrije bevolking en raak onder de indruk van dit overweldigende land in het zuiden van Azië!