Latijns-Amerika reizen

Latijns-Amerika reizen

Het Latijns-Amerikaanse continent laat zich niet in een paar zinnen samenvatten. Ieder land is anders, maar één ding staat vast: elk land kent zijn eigen en unieke duizelingwekkende schoonheid. Midden-Amerika reizen staan vaak bekend vanwege de prachtige natuur en eeuwenoude culturen. De Mayacultuur in Mexico, Guatemala en Honduras, en de oerwouden en dierenpracht in Costa Rica bieden je een kleurrijke en indrukwekkende reis. Ook Cuba met zijn oogverblindende stranden, koloniale stadjes en kenmerkende oldtimers mag je niet missen!

Tijdens onze Zuid-Amerika reizen bezoek je veel van de 'grootsten' ter wereld: het Amazonewoud (het grootste regenwoud ter wereld), de Iguaçu watervallen, (de grootste watervallen ter wereld) en de capibara, dat het grootste knaagdier ter wereld is. Brazilië, Argentinië, Peru, Bolivia, Chili en Colombia: ieder land heeft zijn eigen charmes. Het Andesgebergte beslaat een deel van dit prachtige continent. Leer de tango dansen in Buenos Aires en snuif cultuur bij de Incaruïnes in Peru. Maak tijdens een Latijns-Amerika rondreis foto's op de zoutvlaktes in Bolivia en bij de gletsjers in Patagonië, en ontdek historische steden als Cartagena in Colombia.

Tijdens onze Latijns-Amerika reizen proef je oude culturen en geniet je van schitterende landschappen. Onze reizen door Latijns-Amerika bieden voor ieder wat wils! Reis je met ons mee?