Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Zimbabwe

Reizen naar Zimbabwe

Reizen naar Zimbabwe

Ga je in Zimbabwe reizen? Dan kom je terecht in een prachtig land met een immer glimlachende bevolking. Het zal je echter tijdens je rondreis door Zimbabwe niet ontgaan dat het conflict in dit land de bevolking veel moeilijkheden oplevert. 75% van de bevolking leeft helaas in armoede. Je krijgt een ongelooflijk respect voor de inwoners van Zimbabwe en hun altijd positieve instelling.

Zimbabwe ligt in Zuidelijk Afrika, omgeven door onder andere Mozambique, Zambia en Botswana. Een bekende bezienswaardigheid zijn de Victoria Watervallen. Ga je door Zimbabwe rondreizen, dan mag je deze plek écht niet missen. Naast het feit dat dit de grootste watervallen ter wereld zijn, hebben ze ook een uitzonderlijke vorm. Langs de waterkant spot je hier ook verschillende wilde dieren; een schitterend gezicht. Wie durft, kan tijdens een raft-tocht de witschuimende stroomversnellingen van de Zambezi trotseren die namen dragen als ‘Washing Machine’ en ‘Terminator’. Nog grotere waaghalzen kunnen tijdens hun rondreis in Zimbabwe vanaf de Zambezibrug één van de hoogste bungee-jumps van de wereld maken (maar liefst 110 meter!).

Ga je naar Zimbabwe reizen? Dan ben je verzekerd van een ongelooflijk mooie, avontuurlijke reis door een geweldig land. Maak tijdens het rondreizen door Zimbabwe kennis met de vriendelijke bevolking die, ondanks de moeilijkheden, je altijd met een glimlach tegemoet treedt!