Reizen naar COSTA RICA

Costa Rica reizen

Heb je plannen voor een rondreis door Costa Rica? Cost Rica reizen onderscheiden zich door al het natuurschoon en is een garantie voor succes! Oceanen aan weerszijden, verschillende rivieren, gloeiende vulkanen, ijskoude en kilometershoge bergtoppen, sprookjesachtige stranden, tropische oerwouden en een exotisch dierenrijk... Als je besluit om door Costa Rica te reizen, kom je als natuurliefhebber gegarandeerd ogen tekort. Buiten alle fraaie natuur kom je in dit Midden-Amerikaanse land, dat grenst aan Nicaragua en Panama, bovendien allerlei leuke plaatsen tegen. De gezellige hoofdstad San José bijvoorbeeld, of de typische markten en koffieplantages. Tel daarbij op dat het land lekker compact is én bovendien, in tegenstelling tot een aantal omliggende landen, in politiek opzicht erg stabiel en je snapt dat Costa Rica voor een vakantie de perfecte bestemming is.

Wat flora en fauna betreft kom je tijdens je rondreis door Costa Rica meer dan genoeg aan je trekken, want op dat gebied is het land echt ongeëvenaard rijk. De dierenwerelden van Noord-, Zuid- én Centraal-Amerika komen er samen, wat betekent dat je gedurende je verblijf exotische dieren kunt tegenkomen zoals kleurrijke kikkers en talloze andere soorten amfibieën, wasberen, apen, miereneters, honderden vogelsoorten, kaaimannen en meer dan tweehonderd andere reptielen. Ook aan koraalriffen is geen gebrek in Costa Rica. Een vakantie in de Tuin van Centraal-Amerika of de Rijke Kust is dan ook bijna te mooi om waar te zijn.

Je zou bijna vergeten dat door Costa Rica reizen méér is dan alleen prachtige natuur bezichtigen en hagelwitte stranden bezoeken. In politiek opzicht is het er sinds jaar en dag erg rustig en dat merk je bijvoorbeeld in de gemoedelijke en moderne hoofdstad San José. Bezoek de gezellige markten en kenmerkende plantages en geniet van het tropische klimaat!

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.