Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Costa Rica

Groepsreizen naar Costa Rica

Groepsreizen Costa Rica

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Costa Rica groepsreizen hoe mooi dit prachtige land is en geniet van al het natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Costa Rica, Spaans voor ‘rijke kust’, ligt een paar honderd kilometer ten noorden van de evenaar. De ‘Tuin van Centraal-Amerika’ is met zijn vele regenwouden, vulkanen en prachtige palmstranden - meer dan de helft van Costa Rica wordt begrensd door oceanen- een paradijs voor zelfs de meest verwende natuurliefhebbers. Een overvloed aan flora en fauna: felgekleurde kikkers, kaaimannen, koraal, kolibries en koddige neusbeertjes. Afhankelijk van het seizoen kun je in het Tortuguero Nationaal Park zelfs het eieren leggen van de zeeschildpadden van dichtbij aanschouwen. Een reis naar Costa Rica biedt een uitgebalanceerde rondreis voor de echte natuurliefhebber!

Kortom: tijdens een van onze Costa Rica groepsreizen, beleef je een vakantie zonder zorgen en vol hoogtepunten qua natuur!