Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Nepal

Familiereizen naar Nepal

Familiereizen Nepal

Koning Aap organiseert speciale familiereizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Nepal en ontdek je samen met je kinderen de wonderen die dit Aziatische land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen door Nepal.

De hoofdstad Kathmandu ligt in een prachtige natuurrijke omgeving waarin talrijke tempels, kloosters en andere gebouwen staan. Een goede manier om de stad te ontdekken is op traditionele wijze: per riksja! Snuif de onbekende geuren op, laat de kleurrijke omgeving op je inwerken en groet het vriendelijke volk met ‘namaste’. Breng een bezoek aan het huis van de Kumari. Wie weet laat het meisje dat tot ‘Levende Godin’ is gekozen zich wel aan je zien! Aan de rand van de stad staat op een heuvel de grote stoepa Swayambunath, de Apentempel. Hij wordt zo genoemd vanwege de aapjes die hier rondhangen.

Het Chitwan Nationaal Park telt circa 350 spectaculaire Indiase neushoorns. Maar er loopt nog meer ‘wildlife’ rond. Onder de apensoorten in het park vallen onder andere de langoer en de brutale resusaapjes. Ook de bedreigde Gangesdolfijn vind je hier, net als de moeraskrokodil. Maak een wandeling door de Himalaya! Het uitzicht vanaf Dhampus omvat de zuidelijke toppen van het Annapurna Massief, inclusief de 6993 meter hoge Machhapuchhre (Fishtail Mountain). Net of je je in een schitterend sprokkjesdecor bevindt.

Alle elementen op het gebied van natuur én cultuur zorgen voor een unieke reisbestemming, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de hartverwarmende en traditionele bevolking. Laat je hele gezin tijdens de Nepal familiereizen kennis maken met de gastvrije mensen in Kathmandu, de fantastische cultuur en de prachtige omgeving!

Beleef onze familiereizen door Nepal door de ogen van je kind en geniet!