Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Nepal

Groepsreizen naar Nepal

Groepsreizen Nepal

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken. Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Nepal groepsreizen hoe mooi dit prachtige stukje van de Himalaya's  is en geniet van al het natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Tijdens Nepal groepsreizen maak je kennis met zowel fascinerende cultuur als ongeëvenaard natuurschoon. Wie besluit om mee te gaan op een van onze Nepal groepsreizen, zal geen moment spijt krijgen van deze keuze! Jouw verblijf in het mystieke geboorteland van Boeddha staat garant voor fantastische vergezichten, talloze openluchtmusea en een fascinerende bevolking die je met open armen ontvangt. Laat je verbluffen door het imponerende Himalaya-gebergte, koningssteden zoals de hoofdstad Kathmandu, de charmante dorpjes en de groene rijstterrasen. Een rondreis door Nepal is in alle opzichten een ervaring om nooit te vergeten.

Maak een wandeling door de Himalaya tijdens je groepsreis Nepal. Dhampus is rustig en sereen, een prettig bergdorp om te ontspannen, ideaal voor een mooie bergwandeling! De zonsondergang en -opkomst zijn (uiteraard bij helder weer) prachtig. Dhampus is behalve een pittoresk uitkijkpunt ook een prima dorp om het dagelijks leven van de dorpelingen te ervaren. Het ‘verre westen’ van Nepal wordt sporadisch bezocht door westerse toeristen en is ideaal om het échte Nepalese leven te ervaren. Dit kan tijdens je groepsreis Nepal met Koning Aap. Je verblijft daarbij regelmatig bij de mensen thuis in comfortabele ‘Community Homestaysen ervaart het heerlijke gevoel dat je enkele jaren terug stapt in de tijd. Een unieke ervaring!