Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Georgië

Groepsreizen naar Georgië

Groepsreizen Georgië

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken. Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Georgië groepsreizen hoe mooi dit prachtige land is en geniet van alle cultuur die dit land te bieden heeft.

Niet veel westerlingen reizen naar Georgië. Jammer, want dit land heeft zoveel moois te bieden! Het bergachtige landschap is erg gevarieerd en vaak nog ongerept. Er leven verschillende godsdiensten samen, zoals onder andere het jodendom, de islam en het christendom. Wat erg bijzonder is, is dat Georgië per 100.000 inwoners maar liefst 51 honderdjarigen telt! Ga mee op een van onze groepsreizen naar Georgië en ontdek wat het geheim is van deze extra levensjaren.

De regio Svaneti is geliefd en bewonderd door zijn ruige landschappen van het imposante Kaukasus gebergte te vervoeren. De inwoners van Svaneti zijn er lang in zijn geslaagd hun taal en cultuur te beschermen, er zijn dan ook maar weinig toegangswegen tot de dorpen. Zes maanden per jaar is Svaneti door sneeuwval zelfs helemaal onbereikbaar. Svaneti is een hoogtepunt van je groepsreis Georgië.

Het kasteel Gremi, met bijbehorend museum en kerk, geeft een goed beeld van de geschiedenis van de provincie Kakheti. Staand op de hoogste toren kijk je uit over vele ruïnes in de omgeving. Langs het kilometerslange kiezelstrand van de haven- en badplaats Batumi ligt een boulevard met wat barretjes en restaurantjes. Batumi ligt in een subtropische streek welke rijk is aan citrusvruchten en thee. Kortom: Georgië groepsreizen bieden afwisseling en zorgen voor onvergetelijke momenten.