Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Georgië

Familiereizen naar Georgië

Familiereizen Georgië

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Georgië en ontdek je met je kinderen de wonderen die dit avontuurlijke Europese land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen Georgië.

Tbilisi, de hoofdstad van Georgië, heeft een oud centrum met schilderachtige straten, pleintjes en hofjes. Het is net een groot en gezellig openluchtmuseum, met tal van terrasjes. Georgiërs staan er om bekend dat ze hun kerken, kloosters en forten op de mooiste plaatsen in de natuur bouwden. Tijdens je familiereis door Georgië bezoek je een aantal voorbeelden hiervan, zoals Ananuri en Motsameta.

Bijzonder is een bezoek aan de regio Svaneti met zijn middeleeuwse verdedigingstorens en je rit met 4x4 jeeps door de bergen. Tijdens wandelingen kom je door dorpjes waar de tijd al eeuwen lijkt stil te staan. Ook is het heerlijk dwalen in de grottenstad Uplistsikhe. De badplaats Batumi groeide uit tot de belangrijkste ‘zon-zee-strand’ bestemming aan de Zwarte Zee. Slenter over de boulevard langs het lange kiezelstrand en bezichtig de goed bewaarde historische panden, soms met een chique Art Nouveau-uitstraling.

Beleef onze familiereizen door Georgië door de ogen van je kind en geniet met het hele gezin.