Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar eSwatini

Groepsreizen naar eSwatini

Groepsreizen eSwatini

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken. Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze eSwatini groepsreizen hoe mooi dit prachtige Afrikaanse land, het voormalige Swaziland, is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Als je naar eSwatini op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk ook wat meer te weten komen over de lokale bevolking. Tijdens de groepsreizen naar eSwatini heb je de kans om een bezoek te brengen aan het huis van het dorpshoofd Umphakatsi in Mlilwane. Ervaar van heel dichtbij hoe de Swazi’s leven en wat hun tradities zijn. Traditioneel is de bevolking zeker, dus kijk er niet van op als je tijdens je eSwatini groepsreis een krijger met een speer rond ziet lopen, ook al bevind je je in een stad.

Het Mlilwane Reservaat leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen, het ligt in een schitterende, bergachtige omgeving. Je hebt grote kans om dan krokodillen en diersoorten als wrattenzwijnen, blesbokken en zebra's te zien. Bij de meertjes zijn veel watervogels te bewonderen. Je kunt in dit gebied ook paardrijden of fietsen!

Onze groepsreizen eSwatini laten je kennis maken met de heerlijke keukens en een vrolijke bevolking. Wil je de sfeer in het Koninkrijk van eSwatini zelf proeven? Maak dan een groepsreis eSwatini met Koning Aap!