Veiligheid Egypte

Over het algemeen hoef je je in Egypte niet onveilig te voelen. Zakkenrollen, tasjesroof en straatovervallen komen overal ter wereld voor, ook in Egypte en dan vooral in de grote steden. Het is daarom verstandig goed om op je eigendommen te letten en mensen niet in de verleiding te brengen je spullen te stelen.

Reisadvies voor Egypte

Als gevolg van de politieke ontwikkelingen is de veiligheid in bepaalde delen van het land verslechterd. Vandaar dat je geadviseerd wordt om nauwlettend de reisadviezen te volgen zoals die vermeld staan op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Voor Nederlanders is dat www.rijksoverheid.nl/ministeries/bz (kijk onder reisadvies Egypte). Belgen vinden actuele reisadviezen op http://diplomatie.belgium.be/nl

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.