Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Egypte

Familiereizen naar Egypte

Familiereizen Egypte

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Egypte en ontdek je samen met je kinderen de wonderen die dit Afrikaanse land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen door Egypte. Na een sightseeing of leuke excursie kun je een duik nemen in het verkoelende hotelzwembad. De meeste geplande hotels op onze Egypte familiereizen beschikken over een zwembad.

'Moeder van de wereld', zo noemen de inwoners van Caïro hun stad. De metropool ligt in de woestijn en is het bruisende hart van Egypte. In het centrum van Caïro staat het Nationaal Museum, waar bijvoorbeeld de schatten van Toetanchamon te zien zijn. Koop tijdens je Egypte familiereis wat souvenirs op de Khan el-Khalili bazaar en bezoek een Egyptisch koffiehuis. Misschien leren de Egyptenaren je wel tawla (backgammon) of domino spelen.

’s Werelds oudste toeristische attractie mag niet ontbreken op je familiereis door Egypte: de piramides van Gizeh. Bekijk de piramides van Cheops, Chefren en Mykerinos èn de wereldberoemde Sphinx. De piramides vormen een van de Zeven Wereldwonderen en de aanblik is adembenemend. Je kunt in Luxor een bezoek brengen aan de ‘Dodenstad’, waaronder het Dal der Koningen en Koninginnen, die achter de heuvels waar de woestijn begint. Hier liggen verschillende farao’s in hun schatkamers begraven. De Rode Zee is de ideale plek om te snorkelen of duiken, terwijl je ondertussen geniet van de bijzondere wereld die zich onder water afspeelt.

Van farao's en mytische verhalen tot prachtige koraalriffen waar clownsvis Nemo te zien is, er is van jong tot oud voor ieder wat wils op de Koning Aap Egypte familiereizen. Beleef onze familiereizen door Egypte door de ogen van je kind.