Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Egypte

Groepsreizen naar Egypte

Groepsreizen Egypte

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Van de grootste stad van Afrika tot de oase in de woestijn: wie meegaat met een van onze Egypte groepsreizen, bezoekt een fascinerend land met de mooiste historische bezienswaardigheden. Of het nu gaat om de wereldberoemde piramides, moskeeën, tempels of het graf van Toetankamon, het is allemaal even indrukwekkend. Behalve deze toeristische trekpleisters staat een vakantie in Egypte garant voor nog veel meer moois. Wat te denken van een tocht over de Nijl, een duik bij Dahab in de Rode Zee, een bezoek aan een van de vruchtbare oases of een ritje op een dromedaris? Tijdens een van onze  Egypte groepsreizen, maak je kennis met een van de oudste beschavingen ter wereld en een land vol natuurschoon.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Egypte groepsreizen hoe mooi dit prachtige Noord-Afrikaanse land is en geniet van al het natuurschoon wat dit land te bieden heeft.