Reisdocumenten Tibet

Visum
Reizigers die China willen bezoeken, moeten beschikken over een geldig internationaal paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is na terugkomst, en over een visum.

De complexiteit die het regelen van een visum voor China momenteel met zich meebrengt, heeft ons doen besluiten om de visumaanvraag verplicht bij ons te laten verzorgen. Mocht dit tot onoverkomelijke problemen leiden dan vragen wij je om contact met ons op te nemen.

Onderstaand tref je de stappen aan welke je dient te ondernemen bij het laten regelen van je visum door Koning Aap:

• Deelnemers aan onze reizen die kiezen voor een digitaal dossier dienen zelf de benodigde visumformulieren en –handleiding te downloaden van hun persoonlijke mijn.koningaap.nl reispagina. Deze vind je onder het kopje ‘Informatie over mijn reis’ bij visum on-line aanvraag/informatie. Deelnemers die kiezen voor een papieren dossier ontvangen deze formulieren bij hun bevestigingspakket.
• Vervolgens dien je ZELF de ingevulde visumformulieren, de pasfoto(s) en je paspoort volgens instructie (zie je mijn.koningaap.nl reispagina) aangetekend op te sturen naar Taurus (het visumburo). Zij dragen zorg voor de afhandeling van je visum. Je ontvangt je paspoort met visum dan voor vertrek per post terug.

De benodigde bevestigingen van de reserveringen worden vanaf 1 maand voor vertrek verstrekt aan het visumburo, de visumaanvraag wordt dan ook pas vanaf 1 maand voor vertrek in behandeling genomen.

De kosten voor het de visum aanvraag bedragen € 60,- per persoon.
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.