Online Chat

Reizen naar Schotland

Bagage en kleding Schotland

We adviseren je om op je rondreis door Schotland je bagage mee te nemen in een rugzak en het totale gewicht te beperken tot tien kilo per persoon. Een compacte weekendtas (op wieltjes) van hetzelfde gewicht is ook mogelijk op een rondreis Schotland.

Schotland kent geen slecht weer, enkel ongepaste kleding. Het is handig om luchtige kleding mee te nemen. Tijdens je Schotland rondreis kan het weer snel wisselen. Een warme trui of fleecevest is prettig tijdens de koude avonden. Neem een degelijk regenpak mee op een rondreis door Schotland. Bijna gegarandeerd dat je een keer midden in een plensbui staat. Denk in ieder geval ook aan een paar comfortabele wandelschoenen of gympen met profiel. Zo voorkom je blaren. In de wintermaanden kunnen een paar handschoenen, muts, sjaal en een dikke winterjas goed van pas komen.

Denk bij het samenstellen van je bagage verder aan bijvoorbeeld: zaklamp, navulbare waterfles, reisgids, pet, voldoende fotomateriaal, medicijnen, toiletartikelen en zonnebrandmiddel. De airconditioning in bussen vraagt soms om een extra vest of sjaal.