Veiligheid Zuid-Korea

Zuid-Korea is één van de veiligste landen ter wereld. Het criminaliteitscijfer is heel erg laag. Dat neemt niet weg dat je altijd voorzichtig dient te zijn. Vooral in het verkeer is oplettendheid geboden, zeker in de grote steden. Groen licht betekent lang niet altijd vanzelfsprekend een vrije doorgang. Van mei tot en met november kunnen er tropische stormen en tyfoons voorkomen. Houd in deze periode de berichtgeving in de media in de gaten.

Reisadvies voor Zuid-Korea
Actuele informatie over de veiligheid in Zuid-Korea vind je op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken: www.nederlandwereldwijd.nl/reizen (kijk onder ‘reisadviezen’ bij Zuid-Korea). Ook op de website van het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken (http://diplomatie.belgium.be) vind je nuttige reistips.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.