Fotografie Zimbabwe

U kunt natuurlijk zoveel dieren en landschappen fotograferen als u zou willen. Maar vraag bij het fotograferen van mensen tijdens uw Zimbabwe reis altijd even om toestemming. Zimbabwanen zijn trotse mensen en zouden het liefst alleen in hun zondagse jurk of pak op de foto gezet worden. Bovendien zijn veel mensen bang dat foto’s gebruikt zouden kunnen worden voor politieke doeleinden. Als mensen instemmen is een kleine vergoeding heel gebruikelijk. Let op: het is ten strengste verboden om foto’s te nemen van militaire objecten, bruggen, vliegvelden en de meeste overheidsgebouwen.

Eendaagse fotocursus
Fotografie neemt een belangrijke plaats in voor veel reizigers. Het is fantastisch magische momenten, contacten met mensen, prachtige monumenten en bizarre situaties vast te leggen. En ze vervolgens bij thuiskomst als een blijvende herinnering in te plakken, aan de muur te hangen of te verspreiden via het internet. Koning Aap organiseert een eendaagse fotocursus waarin zowel een inleidende technische- als een beeldende kant zit. Voor meer informatie klik hier.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.