Veiligheid India

India is een relatief veilig land. Berovingen, oplichting of vormen van fysiek geweld tegen toeristen komen gelukkig vrij weinig voor. Geef mensen vooral geen aanleiding om je te beroven en draag dus geen dure sieraden en zorg dat je geld niet zichtbaar is. Zorg dat je je bagage aan het slot hebt tijdens nachtelijke treinreizen. Mocht je onverhoopt bestolen worden of iets overkomen, zorg dan dat je de app ‘SOS op reis’ gedownload hebt zodat je alle belangrijke telefoonnummers bij de hand hebt.

Reisadvies voor India
Actuele informatie over de politieke situatie en veiligheid in de verschillende regio’s van India vind je op de websites van het ministerie van Buitenlandse Zaken: www.nederlandwereldwijd.nl/reizen (kijk onder reisadviezen bij India) en http://diplomatie.belgium.be
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.