Communicatie Georgië

Post van Georgië naar de Benelux doet er ongeveer twee tot drie weken over. Hoewel de betrouwbaarheid van de post de afgelopen tijd aanzienlijk verbeterd is, kun je beter geen brieven of pakketten met geld of andere kostbaarheden opsturen.
Internationaal telefoneren kan vanuit grote hotels, bij belkantoren of op het postkantoor. Houd er wel rekening mee dat het telefoonnet overbelast is. Toets om van Georgië naar huis te bellen eerst een 8 (wacht op kiestoon) en dan de landencode van Nederland 0031 of België 0032 in. Het internationale landennummer van Georgië is +995.

Mobiel bellen in Georgië
Georgië beschikt over een mobiel netwerk. In het grootste deel van het land is dekking, met uitzondering van afgelegen (berg)gebieden. Wil je met je mobiel telefoneren, informeer dan voor vertrek of je provider een roaming overeenkomst heeft met een Georgische telecommaatschappij. Een overzicht van de beltarieven per provider vind je op www.bellen.com (klik op ‘buitenland’). De belangrijkste Georgische providers zijn Silknet, Geocell en Magti en Beeline.

Internet in Georgië
In Tbilisi zijn veel internetcafés. Dat geldt in wat mindere mate voor steden als Koetaisi en Batoemi. Veel hotels en restaurants in Tbilisi hebben gratis WiFi. Zie: www.wificafespots.com of download de app ‘Free WiFi finder’.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.