Familiereis JORDANIË KORT
8 dagen - v.a. €895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,5
80 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,2
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 6,9
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 22/10/2017
1 Beoordeling: 9
Anouschka : Mooie, indrukwekkende en compacte reis. In een kort tijdsbestek een goede indruk gekregen van het land. Een goede mix van cultuur en natuur, van Petra tot woestijn en dode/rode zee.... Dit alles zonder het gevoel haast te hebben! Jordanië is wat mij betreft echt een aanrader.
Vertrekdatum: 13/08/2017
0 Beoordeling: 10
Vincent : Jordanië is een prachtig land om in rond te reizen. Het heeft een rijkdom aan cultuur en natuurschoon met een indrukwekkend verhaal. Jordanië verdient het om bezocht te worden!
Vertrekdatum: 13/08/2017
0 Beoordeling: 8
Jacoba : De 8-daagse reis naar Jordanie was geweldig. Ik vond en vind Jordanie nog steeds een geweldig land. In deze reis kon ik mijn kleinzoon van 14 een andere cultuur laten meemaken, waardoor hij ineens besefte dat hij 25 kilometer van de grens van Syrie afstond. Ook in Aqaba werd het ineens voor hem duidelijk hoe dicht Jordanie, Israel en Egypte bij elkaar lagen. Onze gids Ferdy een Nederlandstalige gids (Hij is een Jordaniër die 4 of 5 jaar in Nederland heeft gewoond) was echt geweldig. Wij begrepen dat hij de 1e prijs had gekregen voor de beste gids in 2016. Wat ik zeer terecht vind. Mijn kleinzoon Tim en ik hebben hem het cijfer 10 gegeven. In deze reis kon ik ook heel goed mijn grenzen aangeven wat ik wel of niet lichamelijk aankon. (69 jaar en in het bezit van diabetes, insuline afhankelijk). Kon me zonder zorgen terugtrekken of een rustpauze nemen als de groep verder liep. ---------------------------------------------------------------... (naam verwijderd)  
Vertrekdatum: 23/04/2017
1 Beoordeling: 9
Kees : Deze reis is fantastisch om alle ervaringen op te doen van het gewone leven in het Midden Oosten. Het enige dat wij aan eenieder zouden willen aanraden is het volgende: Lees even (desnoods in vogelvlucht) het Oude Testament door! In het huidige Jordanië is veel van het leven van oude testament terug te vinden en daar wordt in de reis ook op gewezen.
Vertrekdatum: 24/12/2016
1 Beoordeling: 9
Henk : Onze reis door Jordanië was boven verwachting. Het landschap is prachtig en er is zoveel te bekijken. Ideaal om dit georganiseerd te doen, want op deze manier kan je in korte tijd heel veel zien en hoef je niet veel te missen. Onze reisleidster heeft gezorgd dat deze reis voor eenieder aangenaam was.
Vertrekdatum: 16/10/2016
0 Beoordeling: 6
Reiziger : Mooie reis in een mooi land, maar te weinig openheid en communicatie over het programma. De tijd werd niet optimaal besteed, waardoor er veel vrije tijd was, maar voor de hoogtepunten van Jordanië zoals Jerash en Petra weinig tijd over bleef.
Vertrekdatum: 18/10/2015
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Veelzijdige reis naar het mooie Jordanië. In korte tijd maak je kennis met het land, van historische schatten tot woestijn en van drukke stad tot strand. Geweldige reis voor kinderen. Vooral de afwisseling van het programma maakt de reis zeer boeiend. De busritten duren niet langer dan 3 uur en er valt onderweg genoeg te zien.
Vertrekdatum: 03/05/2015
1 Beoordeling: 9
Hielke : Super veelzijdige reis met lokale Engelssprekende reisbegeleider gehad. Heeft onze verwachtingen overtroffen! Hotels zijn goed naar begrippen van het land, maar wel hier en daar wat achterstallig onderhoud. Zwembaden in het hotel erg fijn voor de kinderen.
Vertrekdatum: 22/02/2015
0 Beoordeling: 8
Mirjam : Een mooi afgestemde familiereis met bezoek aan Jerash, Petra en de Wadi Rum. Het speciaal voor ons opgezette kamp was perfect verzorgd. Vervolgens ook nog in de ochtendzon op een kameel door de stille woestijn rijden.... Magic!
Vertrekdatum: 19/10/2014
1 Beoordeling: 9
Jean : Een fantastische reis voor zowel volwassenen als kinderen. Een reis vol met verrassingen, vooral de Dode Zee, Petra en Wadi rum. We hadden een hele fijne reisleidster en een goede gids, daardoor veel over het land opgestoken.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.