header image

Familiereis JORDANIË KORT

8 dagen - v.a. € 1.195,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,4
126 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 9,0
Prijs/kwaliteit: 7,5
Accommodatie: 7,1
Transport: 8,0
Vertrekdatum: 28/04/2019
Beoordeling: 9
Carl: Mooie reis langs vele highlights van Jordanié. In 5 dagen kun je echt veel zien en doen terwijl het toch een relaxte reis was. Dit kwam mede door de strakke planning, het prima transport, de goede hotels en de prima reisleider en chauffeur. De temperatuur was heerlijk. Er was alleen veel vocht in de lucht, niet vervelend maar voor het fotograferen af en toe wel moeilijk. In de ochtend ben je bij een prachtige Romeinse stad en in de middag drijf je rond in de dode zee...Uiteraard waren Petra en Wadi Rum de echte hoogte punten en als afsluiting, heerlijk snorkelen in de Rode zee. We sloten onze laatste dag af met een boottocht (en snorkelen) en werden op de terugweg naar Akaba begeleid door dolfijnen...wat wil je nog meer.
Vertrekdatum: 21/04/2019
Beoordeling: 8
Petra: Mooie reis met alle highlights van Jordanie. Wel echt een reis met veel indrukken in een korte periode. Soms wat vermoeiend, ook voor de kinderen. Het is fijn als ze iets ouder zijn (8 jaar en ouder).
Vertrekdatum: 22/12/2018
Beoordeling: 8
Marion: Rondreis Jordanie met kids was een super reis, waarin alles aanwezig was. Fijn om deze met de kerstdagen te doen.
Vertrekdatum: 22/12/2018
Beoordeling: 9
Roelof: Absoluut een aanrader!!!
Vertrekdatum: 22/04/2018
Beoordeling: 9
Rens Bernardus Johannes: Met onze fantastische gids Ra'ad een rondreis gemaakt langs tal van cultuur-historisch interessante locaties. Overal hadden we voldoende tijd om te genieten en te ervaren. Totaal geen opgejaagd gevoel, wat door ons als zeer prettig werd ervaren. Een aanrader deze reis voor gezinnen met kinderen.
Vertrekdatum: 22/10/2017
Beoordeling: 9
Anouschka: Mooie, indrukwekkende en compacte reis. In een kort tijdsbestek een goede indruk gekregen van het land. Een goede mix van cultuur en natuur, van Petra tot woestijn en dode/rode zee.... Dit alles zonder het gevoel haast te hebben! Jordanië is wat mij betreft echt een aanrader.
Vertrekdatum: 13/08/2017
Beoordeling: 8
Jacoba: De 8-daagse reis naar Jordanie was geweldig. Ik vond en vind Jordanie nog steeds een geweldig land. In deze reis kon ik mijn kleinzoon van 14 een andere cultuur laten meemaken, waardoor hij ineens besefte dat hij 25 kilometer van de grens van Syrie afstond. Ook in Aqaba werd het ineens voor hem duidelijk hoe dicht Jordanie, Israel en Egypte bij elkaar lagen. Onze gids Ferdy een Nederlandstalige gids (Hij is een Jordaniër die 4 of 5 jaar in Nederland heeft gewoond) was echt geweldig. Wij begrepen dat hij de 1e prijs had gekregen voor de beste gids in 2016. Wat ik zeer terecht vind. Mijn kleinzoon Tim en ik hebben hem het cijfer 10 gegeven. In deze reis kon ik ook heel goed mijn grenzen aangeven wat ik wel of niet lichamelijk aankon. (69 jaar en in het bezit van diabetes, insuline afhankelijk). Kon me zonder zorgen terugtrekken of een rustpauze nemen als de groep verder liep. ---------------------------------------------------------------... (naam verwijderd)  
Vertrekdatum: 13/08/2017
Beoordeling: 10
Vincent: Jordanië is een prachtig land om in rond te reizen. Het heeft een rijkdom aan cultuur en natuurschoon met een indrukwekkend verhaal. Jordanië verdient het om bezocht te worden!
Vertrekdatum: 23/04/2017
Beoordeling: 9
Kees: Deze reis is fantastisch om alle ervaringen op te doen van het gewone leven in het Midden Oosten. Het enige dat wij aan eenieder zouden willen aanraden is het volgende: Lees even (desnoods in vogelvlucht) het Oude Testament door! In het huidige Jordanië is veel van het leven van oude testament terug te vinden en daar wordt in de reis ook op gewezen.
Vertrekdatum: 24/12/2016
Beoordeling: 9
Henk: Onze reis door Jordanië was boven verwachting. Het landschap is prachtig en er is zoveel te bekijken. Ideaal om dit georganiseerd te doen, want op deze manier kan je in korte tijd heel veel zien en hoef je niet veel te missen. Onze reisleidster heeft gezorgd dat deze reis voor eenieder aangenaam was.
Vertrekdatum: 16/10/2016
Beoordeling: 6
Reiziger: Mooie reis in een mooi land, maar te weinig openheid en communicatie over het programma. De tijd werd niet optimaal besteed, waardoor er veel vrije tijd was, maar voor de hoogtepunten van Jordanië zoals Jerash en Petra weinig tijd over bleef.
Vertrekdatum: 18/10/2015
Beoordeling: 9
Reiziger: Veelzijdige reis naar het mooie Jordanië. In korte tijd maak je kennis met het land, van historische schatten tot woestijn en van drukke stad tot strand. Geweldige reis voor kinderen. Vooral de afwisseling van het programma maakt de reis zeer boeiend. De busritten duren niet langer dan 3 uur en er valt onderweg genoeg te zien.
Vertrekdatum: 03/05/2015
Beoordeling: 9
Hielke: Super veelzijdige reis met lokale Engelssprekende reisbegeleider gehad. Heeft onze verwachtingen overtroffen! Hotels zijn goed naar begrippen van het land, maar wel hier en daar wat achterstallig onderhoud. Zwembaden in het hotel erg fijn voor de kinderen.
Vertrekdatum: 22/02/2015
Beoordeling: 8
Mirjam: Een mooi afgestemde familiereis met bezoek aan Jerash, Petra en de Wadi Rum. Het speciaal voor ons opgezette kamp was perfect verzorgd. Vervolgens ook nog in de ochtendzon op een kameel door de stille woestijn rijden.... Magic!
Vertrekdatum: 19/10/2014
Beoordeling: 9
Jean: Een fantastische reis voor zowel volwassenen als kinderen. Een reis vol met verrassingen, vooral de Dode Zee, Petra en Wadi rum. We hadden een hele fijne reisleidster en een goede gids, daardoor veel over het land opgestoken.