Online Chat

Over Karen

Karen
Touroperator
Ik ben heel lang geleden begonnen op de verkoopadministratie en nu werk ik op de afdeling Touroperating. Het liefst reis ik samen met mijn man en dochter, die op een hele andere manier naar de wereld kijkt. Het reizen houdt niet op als je kinderen krijgt! Ik houd het meest van landen, waar een afwisseling is van cultuur en natuur. Peru is zo een land, dat alles in zich heeft. Bergen, dieren, leuke steden, jungle en oude culturen.
1998
Afrika en Zuid-Amerika
Argentinië, Armenië, Belize, Brazilië, Cambodja, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, Egypte, Ethiopië, Georgië, Griekenland, Guatemala, Honduras, Hongarije, IJsland, India, Indonesië, Iran, Italië, Japan, Jordanië, Kenia, Kroatië, Laos, Libanon, Macedonië, Voormalige Joegoslavische Republiek, Madagascar, Maleisië, Marokko, Mexico, Myanmar, Nepal, Nicaragua, Noorwegen, Oekraïne, Oman, Peru, Polen, Portugal, Rusland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Turkije, Vietnam, Zuid-Afrika
Écht op reis TIP van Karen
Georgië is een land wat nog niet door iedereen is ontdekt! Als je van een mooie natuur houdt en daarbij de roerige geschiedenis, zoals ik, is het zeker de moeite waard. In de grote steden is heel veel te zien en kun je urenlang doorheen dwalen. Kortom, een zeer veelzijdig land.