Online Chat

Over Patrick

Patrick
Marketing Manager
Qua huishouden val ik heel duidelijk in de doelgroep van familiereizen. Ik heb namelijk een vrouw (Esther) en 2 kinderen (Sam en Tijn) waarbij sport (tennis en voetbal) naast het werk een grote rol speelt. In mijn werk vind ik het vooral leuk om met de diverse merken en doelgroepen van Adventure Specialists B.V. bezig te zijn want op de marketingafdeling werken we namelijk voor zowel Shoestring als Koning Aap. We proberen op verschillende manieren de mensen te inspireren om een van de vele mooie reizen met ons te maken. Naast gezelligheid en sport behoort reizen tot de leukste dingen van het leven! 
 
2013
Azië en Europa
Albanië, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Griekenland, Hongarije, India, Italië, Jordanië, Kroatië, Moldavië, Nepal, Portugal, Slovenië, Spanje, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Turkije, Vietnam
Écht op reis TIP van Patrick
In 2018 ben ik met mijn gezin naar Albanië geweest. Albanië is een land met een combinatie van natuur, cultuur en strand: lekker wandelen in de bergen rond Theth, de plaatsen Gjirokaster en Butrint die op de Werelderfgoedlijst staan en lekker relaxen op de stranden bij Dürres en Saranda. Dit land is tot 1985 in de greep geweest van dictator Enver Hoxha en dat merk je zeker in dit land. Je hebt ook het gevoel dat je jaren terug in de tijd bent.