Openingstijden Bhutan

Winkels in Bhutan zijn van maandag tot en met zaterdag open van 9.00 tot 20.00 uur. Veel winkels in Thimphu zijn ook op zondag open. De banken in Thimphu en Paro zijn op werkdagen geopend van 9.00 tot 15.00 uur en op zaterdag tot 12.00 uur.

Shoppen in Bhutan
Er zijn veel winkels langs Norzim Lham in Thimphu waar je sieraden en kunstnijverheid kunt kopen. Veel souvenirs worden in India of Tibet gemaakt, met name de sieraden komen uit India. Houtsnijwerk ligt er in allerlei soorten en maten. In het Emporium kun je thangka’s - religieuze schilderijtjes - kopen vanaf  € 20. Grote thangka’s met brokaat van goud of zilver kosten tussen de € 300 en € 500. Ook in Paro en Bumthang vind je souvenirwinkels. Mocht je iets kopen waar een rode lakzegel op zit geplakt dat mag je het object Bhutan uitvoeren. Antieke objecten mogen niet uitgevoerd worden mits je toestemming hebt van het ministerie van Cultuur; dit kan de verkoper voor je organiseren maar vergt wel enige dagen tijd.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.