Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Bhutan

Groepsreizen naar Bhutan

Groepsreizen Bhutan

Rondreizen met een groep betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken. Geniet tijdens een van onze Bhutan groepsreizen samen met andere reizigers van alle bezienswaardigheden die dit prachtige land te bieden heeft. 

In Bhutan hecht men geen enkele waarde aan materiële zaken. Als je meegaat op een van onze Bhutan groepsreizen zul je dan ook geen elementen aantreffen die zijn overgewaaid uit het westen, zoals grote steden met een moderne infrastructuur of luxe voorzieningen voor toeristen. Wat krijg je ervoor terug? Kloosterfestivals met traditionele dansen en instrumenten, wedstrijden in boogschieten, allerlei tempels en andere heilige plaatsen… Geen flats en neonverlichting in de hoofdstad (Thimphu), maar kleine schilderachtige straatjes, bijzondere architectuur en traditionele klederdracht.

Alleen al dankzij de ligging in het Himalayagebergte zul je je tijdens een van onze Bhutan groepsreizen vergapen aan de mooiste panorama’s, maar de hoogtepunten in cultureel opzicht zijn minstens zo indrukwekkend. Kortom: meegaan met een van onze Bhutan groepsreizen betekent door een compleet andere wereld reizen, waarbij je terug in de tijd lijkt te gaan!